Produsen Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Profesional Wiwit 1998.Waca liyane

page_banner

warta

Lampu Dekorasi Toko: Lampu sing Apik Bakal Nambah Penjualan Toko

Sampeyan bisa ndeleng macem-macem lampu ing macem-macem jinis toko.Contone, lampu ing toko roti tansah anget, sing ndadekake roti katon alus lan enak.

Ing toko perhiasan, lampu biasane padhang banget, sing ndadekake perhiasan emas lan perak katon cemlorot.

Ing bar, lampu biasane mawerna-werna lan surem, sing ndadekake wong kecemplung ing swasana sing diubengi dening alkohol lan lampu sing ambigu.

Mesthi, ing sawetara atraksi populer, bakal ana pratandha neon warni lan macem-macem kothak cahya padhang kanggo wong njupuk foto lan mriksa.
Ing taun-taun pungkasan, kothak cahya asring digunakake minangka tandha toko.LOGO sing padhang ndadekake wong bisa ngerteni merek kasebut, kayata McDonald's, KFC, lan Starbucks, sing dadi merek rantai global sing gedhe.

Tandha-tandha sing digunakake kanggo mbentuk jeneng toko kasebut macem-macem.Sawetara toko nggunakake huruf logam kanggo nggawe jeneng toko, kaya pratandha logam ing sawetara taman lan monumen, sing menehi toko rasa retro.

Toko liyane ing wilayah komersial milih nggunakake jeneng toko sing padhang.Nalika toko mbukak luwih akeh tinimbang ing wayah awan, pratandha toko sing cerah bisa kanthi cepet ngandhani pelanggan jeneng toko sampeyan ing peteng.Contone, toko 711 tansah duwe tandha lan kothak cahya, supaya wong bisa nemokake kapan wae.
Yen sampeyan pengin milih logo sing apik kanggo bisnis sampeyan, sampeyan bisa nyaring miturut kabutuhan sampeyan.Yen toko sampeyan mung mbukak sajrone jam kerja, sampeyan bisa milih macem-macem logo unik, kayata huruf logam, huruf akrilik, utawa malah tablet watu minangka tandha toko.

Yen toko sampeyan isih mbukak ing wayah wengi, mula luminescence minangka atribut sing dibutuhake.Apa iku neon, huruf padhang, huruf mburi-luminous, utawa kothak cahya padhang lengkap awak, iki isih bisa nggawa sampeyan pelanggan ing wayah wengi.
Miturut ruang lingkup bisnis toko, milih warna cahya sing tepat bakal migunani banget kanggo pertumbuhan bisnis sampeyan.

Wong seneng papan kanthi lingkungan sing apik lan cahya.Akeh pelanggan sing ngomong yen dheweke gelem mbayar luwih akeh kanggo barang kanggo lingkungan.Mulane, yen sampeyan bisa nggawe lingkungan cahya unik lan gaya nyimpen, sampeyan bakal bisa kanggo entuk wutah apik ing bisnis asli.


Wektu kirim: Jun-20-2024