Produsen Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Profesional Wiwit 1998.Waca liyane

page_banner

Jinis tandha

Eksterior Wayfinding & Directional Signs

Katrangan singkat:

Wayfinding & Directional Signs dirancang kanggo ngatur lalu lintas kanthi efisien lan nuntun wong ing macem-macem setelan kalebu transportasi umum, komersial lan lingkungan perusahaan.


Detail Produk

Umpan Balik Pelanggan

Sertifikat kita

Proses Produksi

Workshop Produksi & Inspeksi Kualitas

Produk Kemasan

Tag produk

Aplikasi

1) Angkutan Umum: rambu-rambu penemu dalan dirancang kanggo ngatur arus lalu lintas kendaraan ing papan parkir, bandara, stasiun sepur, lan pusat transportasi liyane.

2) Komersial: pratandha arah nyedhiyakake pandhu arah sing efisien kanggo para pelanggan ing restoran, mall, bioskop, lan papan komersial liyane.

3) Perusahaan: sistem wayfinding dirancang kanggo nyederhanakake pandhu arah papan kerja kanggo karyawan ing bangunan perusahaan gedhe.

Wayfinding Sign karo Peta Lokasi ing Area Umum

Wayfinding Sign karo Peta Lokasi ing Area Umum

Eksterior Wayfinding Sign kanggo Enterprise Zone

Eksterior Wayfinding Sign kanggo Enterprise Zone

Interior Wayfinding Sign kanggo Zona Komersial

Wayfinding Sign kanggo Zona Komersial

Kaluwihan

1) Manajemen Lalu Lintas Efisien: Wayfinding & Directional Signs dirancang kanggo ngatur lalu lintas kendaraan lan nyilikake rame ing parkir lan hub transportasi liyane, nggawe luwih gampang lan luwih cepet kanggo navigasi.

2) Pengalaman Pelanggan sing Ditingkatake: pratandha arah nyederhanakake aliran pelanggan ing perusahaan komersial, nyedhiyakake pandhu arah sing cepet lan gampang kanggo ngowahi luwih akeh konversi, lan uga ningkatake kepuasan pelanggan sakabèhé.

3) Navigasi Papan Kerja sing Ora Repot: sistem golek dalan ngilangake panemune karyawan, saengga luwih gampang navigasi ing gedung kantor gedhe.

Fitur

1) Awet Mbangun: pratandha arah dibangun karo bahan kualitas dhuwur kanggo ngadeg ing kahanan ruangan atos lan mesthekake nggunakake long-tahan.

2) Desain Customizable: pratandha bisa dicocogake kanggo branding tartamtu lan kabutuhan estetis, mesthekake padha seamlessly menyang lingkungan sembarang.

3) Penempatan Tandha Efisien: pratandha golek dalan dirancang kanggo diselehake ing lokasi sing strategis, nyuda keruwetan lan njamin visibilitas maksimal.

Parameter produk

Item Wayfinding & Tandha Arah
Bahan 304/316 Stainless Steel, Aluminium, Akrilik
Desain Nampa kustomisasi, macem-macem warna lukisan, wujud, ukuran sing kasedhiya.Sampeyan bisa menehi gambar desain. Yen ora, kita bisa nyedhiyani layanan desain profesional.
Ukuran Customized
Rampung lumahing Customized
Sumber cahya Modul Led Waterproof
Warna Cahya Putih, Abang, Kuning, Biru, Ijo, RGB, RGBW etc
Metode cahya Font / Lampu mburi
Tegangan Input 100 - 240V (AC)
Instalasi Perlu didandani karo Parts Pre-built
Area aplikasi Area Umum, Komersial, Bisnis, Hotel, Shopping Mall, SPBU, Bandara, etc.

Kesimpulan:
Kesimpulane, Wayfinding & Directional Signs nawakake solusi lengkap kanggo lalu lintas sing efisien lan aliran wong ing transportasi umum, komersial, lan setelan perusahaan.Dirancang kanggo nahan kahanan ruangan sing atos kanthi desain sing bisa disesuaikan, pratandha dirancang kanthi strategi kanggo nyedhiyakake pandhu arah sing efisien, nambah pengalaman lan njamin navigasi papan kerja sing ora repot.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Customer-Umpan Balik

    Kita-Sertifikat

    Produksi-Proses

    Kita bakal nindakake 3 pemeriksaan kualitas sing ketat sadurunge pangiriman, yaiku:

    1. Nalika produk setengah rampung rampung.

    2. Nalika saben proses dipasrahake.

    3. Sadurunge produk rampung dikempalken.

    asdzxc

    Bengkel Majelis Bengkel Produksi Papan Sirkuit) Bengkel CNC Engraving
    Bengkel Majelis Bengkel Produksi Papan Sirkuit) Bengkel CNC Engraving
    Bengkel CNC Laser Bengkel penyambungan serat optik CNC Bengkel Coating Vakum CNC
    Bengkel CNC Laser Bengkel penyambungan serat optik CNC Bengkel Coating Vakum CNC
    Bengkel Electroplating Coating Bengkel Pengecatan Lingkungan Workshop Grinding lan Polishing
    Bengkel Electroplating Coating Bengkel Pengecatan Lingkungan Workshop Grinding lan Polishing
    Bengkel Las Gudang Bengkel UV Printing
    Bengkel Las Gudang Bengkel UV Printing

    Produk-Packing

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita