Produsen Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Profesional Wiwit 1998.Waca liyane

page_banner

Jinis tandha

Tandha Surat Akrilik Padhet Facelit

Katrangan singkat:

Tandha Huruf Akrilik Padat Facelit minangka solusi sing cocog kanggo nggawe sistem tandha berorientasi merek.Tandha-tandha kasebut digawe saka akrilik berkualitas tinggi, dipadhangi lampu LED sing hemat energi, lan kasedhiya ing macem-macem ukuran, wujud, lan warna sing cocog karo kabutuhan merek sampeyan.Padha sampurna kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan kanggo nambah visibilitas merek.


Detail Produk

Umpan Balik Pelanggan

Sertifikat kita

Proses Produksi

Workshop Produksi & Inspeksi Kualitas

Produk Kemasan

Tag produk

Aplikasi

Facelit Solid Acrylic Letter Signs cocok kanggo macem-macem aplikasi, kayata pratandha fasad, pratandha logo tembok, pratandha njero ruangan lan ruangan, pratandha resepsi, pratandha kantor, signage arah, lan liya-liyane. kesadaran.

Tandha Huruf Akrilik Padat 01
Tandha Huruf Akrilik Padat 02
Tandha Huruf Akrilik Padat 03

Tandha Surat Akrilik Padat

Fitur Product lan Kaluwihan

1. Materi
Tandha Surat Akrilik Padat Facelit digawe saka bahan akrilik bermutu tinggi sing awet, anti banyu, tahan UV, lan bisa nahan kahanan ruangan sing atos.

2. Cahya Hemat Energi
Tandha kasebut dilengkapi lampu LED sing hemat energi sing nggunakake energi sing luwih sithik lan umure luwih dawa.

3. Bisa disesuaikan
Tandha-tandha iki ana ing macem-macem ukuran, wujud, lan warna, saengga bisa dikustomisasi supaya cocog karo kabutuhan merek sampeyan.

4. Gampang kanggo Instal
Tandha kasebut gampang dipasang, lan sampeyan bisa kanthi gampang dipasang ing permukaan apa wae kanthi nggunakake sekrup, baut, utawa kaset adesif.

5. tahan cuaca
Facelit Solid Acrylic Letter Signs anti banyu, tahan UV, lan bisa tahan kahanan ruangan sing atos.

6. Visibilitas merek

7. Tandha-tandha iki nambah visibilitas merek kanthi nampilake jeneng merek lan logo kanthi cara sing nyenengake.

Kesimpulane, Facelit Solid Acrylic Letter Signs minangka solusi sing sampurna kanggo bisnis sing pengin nambah visibilitas merek lan nggawe sistem signage sing berorientasi merek.Materi sing berkualitas tinggi, lampu hemat energi, lan pilihan sing bisa disesuaikan nggawe pilihan sing cocog kanggo macem-macem aplikasi njero ruangan lan ruangan, kayata pratandha fasad lan tandha logo tembok.Investasi ing Facelit Solid Acrylic Letter Signs lan njupuk merek sampeyan menyang tingkat sabanjure.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Customer-Umpan Balik

    Kita-Sertifikat

    Produksi-Proses

    Kita bakal nindakake 3 pemeriksaan kualitas sing ketat sadurunge pangiriman, yaiku:

    1. Nalika produk setengah rampung rampung.

    2. Nalika saben proses dipasrahake.

    3. Sadurunge produk rampung dikempalken.

    asdzxc

    Bengkel Majelis Bengkel Produksi Papan Sirkuit) Bengkel CNC Engraving
    Bengkel Majelis Bengkel Produksi Papan Sirkuit) Bengkel CNC Engraving
    Bengkel CNC Laser Bengkel penyambungan serat optik CNC Bengkel Coating Vakum CNC
    Bengkel CNC Laser Bengkel penyambungan serat optik CNC Bengkel Coating Vakum CNC
    Bengkel Electroplating Coating Bengkel Pengecatan Lingkungan Workshop Grinding lan Polishing
    Bengkel Electroplating Coating Bengkel Pengecatan Lingkungan Workshop Grinding lan Polishing
    Bengkel Las Gudang Bengkel UV Printing
    Bengkel Las Gudang Bengkel UV Printing

    Produk-Packing

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita