Produsen Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Profesional Wiwit 1998.Waca liyane

page_banner

Industri & Solusi

Bisnis Industri Perhotelan & Kustomisasi Sistem Signage Wayfinding

Nalika industri perhotelan terus berkembang, kabutuhan sistem signage hotel sing efektif dadi saya penting.Papan tandha hotel ora mung mbantu para tamu kanggo navigasi ing macem-macem papan hotel, nanging uga minangka unsur penting kanggo nggawe citra merek hotel lan promosi layanan.Sistem tandha hotelbisa beda-beda gumantung saka kabutuhan lan preferensi tartamtu hotel, nanging biasane kalebu Pylon & Pole Signs, Wayfinding Signs, Vehicular & Parking Directional Signs, High Rise Letter Signs, Monument Signs, Facade Signage, Interior Directional Signage, Room Number Signages, Restroom. Rambu-rambu, lan Rambu Tingkat Tangga & Angkat.Ing artikel iki, kita bakal ngrembug macem-macem kategori signage hotel, karakteristik, lan carane saben bisa digunakake kanggo nggawe citra merek hotel.

Klasifikasi Sistem Signage Hotel

1) Hotel Pylon & Pole Pratandha

Pylon lan Pole Pratandhagedhe, struktur freestanding nampilake pesen penting utawa gambar.Jinis-jinis pratandha kasebut katon banget, saengga efektif kanggo tujuan merek lan pariwara.Hotel asring digunakake kanggo nampilake jeneng, logo, lan slogan, utamane ing wilayah sing akeh trafficking kayata lawang mlebu utawa lobi.Pylon & Pole Signs bisa dipadhangi, nggawe dheweke luwih katon ing wayah wengi.

2) Tandha Hotel Wayfinding

Tandha Wayfindingminangka pratandha arah kanggo nuntun tamu liwat macem-macem papan hotel.Tandha-tandha dalan sing efektif kudu jelas, konsisten, lan gampang dituruti.Biasane digunakake kanggo ngarahake tamu menyang area umum kayata restoran, pusat kebugaran, utawa kolam renang, utawa kanggo nuntun tamu menyang kamar tamu utawa ruang rapat tartamtu.

3) Rambu Arah Kendaraan & Parkir

Rambu Arah Kendaraan lan Parkirs iku pratandha sing bantuan tamu navigasi fasilitas parking hotel.Tandha-tandha iki kritis, utamane kanggo hotel sing luwih gedhe kanthi akeh parkir utawa garasi.Biasane diselehake ing titik mlebu lan metu saka fasilitas parkir lan ing sadawane rute nyopir, nyedhiyakake pituduh sing jelas kanggo para sopir.

4) Hotel High Rise Letter Pratandha

Tandha Huruf Dhuwuriku huruf gedhe utawa nomer diselehake ing njaba bangunan dhuwur-munggah hotel, biasane ing gendheng.Tandha kasebut katon banget saka kadohan lan mbantu para tamu ngenali lokasi hotel nalika nyopir utawa mlaku-mlaku.Tandha Huruf Dhuwur bisa dipadhangi, supaya katon ing wayah wengi.

5) Tandha Tugu Hotel

Tandha Monumeniku gedhe, pratandha low-profil sing biasane dumunung cedhak ngleboke utawa metu saka property hotel.Tandha kasebut asring nampilake jeneng hotel, logo, lan unsur merek liyane.Bisa uga kalebu informasi liyane kayata alamat hotel, nomer telpon, lan situs web.

6) Tandha Fasad Hotel

Tandha Fasadminangka pratandha sing dipasang langsung menyang njaba bangunan hotel.Tandha-tandha iki katon banget kanggo para pejalan kaki lan bisa digunakake kanggo nampilake jeneng hotel, logo, lan unsur merek liyane.Facade Signs uga bisa kalebu informasi babagan fasilitas utawa layanan hotel.

7) Tandha Arah Interior

Interior Directional Signageminangka tandha sing dipasang ing njero hotel sing ngarahake tamu menyang macem-macem area hotel kayata resepsi, restoran, ruang rapat, lan kamar tamu.Padha asring dimaksudaké kanggo gampang diwaca saka kadohan lan nyedhiyani tamu karo pituduh cetha.

8) HotelPapan Nomer Kamar

Tandha Nomer Kamar minangka tandha sing dipasang ing njaba saben kamar tamu sing nuduhake nomer kamar.Iku penting kanggo pengunjung kanggo ngenali kamar, lan hotel bisa nggunakake pratandha kasebut minangka kesempatan branding, nggabungake logo utawa unsur desain liyane.

9) HotelSignage Kamar Mandi

Tandha Kamar Mandi yaiku tandha-tandha sing dilebokake ing njaba utawa ing njero kamar mandi sing nuduhake jinis kelamin utawa apa sing bisa diakses kanggo wong cacat.Tanda-tanda kamar mandi uga bisa digunakake kanggo ningkatake kebersihan lan kebersihan, lan logo hotel bisa ditambahake minangka kesempatan merek.

10)Stair Level & Angkat

Stair & Lift Level Signs diselehake ing cedhak tangga lan lift kanggo mbantu para tamu navigasi hotel kanthi cepet lan efisien.Iki penting banget ing hotel gedhe utawa sing akeh bangunan.

Karakteristik Signage Hotel Efektif

Tandha hotel sing efektif kudu gampang diwaca, konsisten, lan nggambarake citra merek hotel.Werna, font, lan unsur desain sing digunakake kabeh kudu konsisten karo identitas merek hotel, kayata logo, slogan, utawa unsur desain liyane.Papan tandha uga kudu diselehake ing panggonan sing gampang dideleng lan diakses dening tamu.Kanggo tamu duwe pengalaman positif, pratandha kudu gampang dingerteni, konsisten ing desain, lan migunani kanggo nuntun pengunjung liwat macem-macem spasi hotel.

Kesimpulan

Papan tandha hotelminangka unsur penting kanggo mbangun citra merek lan promosi layanan ing industri perhotelan.Macem-macem jinis signage kabeh migunani kanggo nggawe merek hotel sing kohesif.Tandha hotel sing efektif kudu gampang diwaca, konsisten, lan nggambarake identitas merek hotel.Hotel sing nandur modal ing signage sing berkualitas lan efektif bakal nambah pengalaman tamu nalika promosi identitas merek.


Wektu kirim: Mei-19-2023