Produsen Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Profesional Wiwit 1998.Waca liyane

page_banner

Jinis tandha

Tandha Braille |Tandha ADA |Tandha Taktil

Katrangan singkat:

Kanggo wong tunanetra, navigasi ing lingkungan sing ora pati ngerti kayata bangunan, kantor, lan area umum bisa dadi tantangan gedhe.Nanging, kanthi pangembangan lan panggunaan pratandha Braille, aksesibilitas lan safety ing papan umum saya tambah akeh.Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan kaluwihan lan karakteristik pratandha Braille lan kepiye carane bisa nambah bisnis lan sistem tandha dalan.


Detail Produk

Umpan Balik Pelanggan

Sertifikat kita

Proses Produksi

Workshop Produksi & Inspeksi Kualitas

Produk Kemasan

Tag produk

Aplikasi

Tandha Braille Tandha ADA Tandha Taktil001
Tandha Braille Tandha ADA Tandha Taktil005
Tandha Braille Tandha ADA Tandha Taktil003
Tandha Braille Tandha ADA Tandha Taktil003
Tandha Braille Tandha ADA Tandha Taktil004

Pangerten Tandha Braille

Braille minangka sistem panulisan taktil sing dikembangake ing awal abad kaping 19 dening wong Prancis sing jenenge Louis Braille.Sistem iki nggunakake titik-titik sing disusun ing macem-macem pola kanggo makili huruf, angka, lan tandha wacan.Braille wis dadi standar kanggo maca lan nulis wong wuta, lan akeh digunakake ing pirang-pirang aspek urip saben dina, kalebu papan tandha.

Tandha Braille uga disebut ADA (The Americans with Disabilities Act) tandha utawa tandha tactile.Dheweke nampilake karakter lan grafis Braille sing bisa dideteksi lan diwaca kanthi gampang.Tandha-tandha iki digunakake kanggo menehi informasi lan pituduh marang wong sing tunanetra, nggawe manawa dheweke ngerti lingkungane, lan bisa pindhah kanthi aman lan mandiri.

Kaluwihan saka Tandha Braille

1. Aksesibilitas kanggo Wong Cacat Visual
Pratandha Braille nyedhiyakake sarana aksesibilitas sing penting kanggo wong sing tunanetra, supaya bisa navigasi bangunan, kantor, area umum, lan fasilitas liyane kanthi mandiri.Kanthi nyedhiyakake informasi kanthi format tactile sing bisa dirasakake, tandha Braille menehi kesempatan kanggo akses informasi sing padha, ngidini wong-wong sing ora weruh bisa melu ing masyarakat kanthi luwih bebas lan yakin.

2. Keamanan
Pratandha braille uga bisa ningkatake safety, kanggo wong sing tunanetra lan sing ora duwe.Ing kahanan darurat kayata kobongan utawa evakuasi, tandha Braille nyedhiyakake informasi kritis babagan rambu arah kanggo mbantu individu nemokake rute metu sing paling cedhak.Informasi iki uga bisa migunani kanggo aktivitas saben dina, kayata navigasi ing wilayah sing ora dikenal ing sawijining bangunan.

3. Selaras karo Tandha ADA
Tandha Braille minangka bagéyan penting saka sistem tandha sing cocog karo ADA.Undhang-undhang Penyandang Cacat Amerika (ADA) mbutuhake kabeh wilayah umum duwe papan sing bisa diakses wong sing ora duwe kabisan.Iki kalebu nyediakake tandha kanthi karakter taktil, huruf sing diangkat, lan Braille.

Karakteristik Tandha Braille

1. Materi
Pratandha Braille biasane digawe saka bahan awet kayata plastik, logam, utawa akrilik.Bahan-bahan kasebut bisa tahan paparan kahanan cuaca sing atos lan bahan kimia sing asring ditemokake ing produk pembersih.Kajaba iku, bahan kasebut duwe toleransi dhuwur kanggo resistensi goresan sing disebabake saben dina.

2. Warna Kontrast
Pratandha Braille biasane duwe kontras warna sing dhuwur, sing nggawe luwih gampang diwaca kanggo wong sing sedheng.Iki tegese kontras antarane latar mburi lan titik Braille sing diunggahake beda lan gampang dibedakake.

3. Panggonan
Pratandha braille kudu diselehake ing wilayah sing gampang diakses, ing jarak 4-6 kaki saka lemah.Iki mesthekake yen wong tunanetra bisa ngrasakake dheweke nalika ngadeg tanpa kudu ngegetake utawa nggayuh.

Kesimpulan

Tandha Braille minangka komponèn penting ing bisnis lan sistem tandha dalan, nyedhiyakake aksesibilitas, safety, lan tundhuk karo peraturan ADA tingkat dhuwur.Dheweke menehi kesempatan kanggo wong sing tunanetra kanggo melu ing masyarakat kanthi luwih bebas lan yakin, nggawe urip saben dina luwih mandiri lan nyaman.Kanthi nggabungake tandha Braille ing sistem tandha sampeyan, fasilitas sampeyan bisa nyedhiyakake akses informasi sing luwih apik, nggawe lingkungan sing aman, lan nuduhake komitmen kanggo aksesibilitas lan inklusivitas.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Customer-Umpan Balik

    Kita-Sertifikat

    Produksi-Proses

    Kita bakal nindakake 3 pemeriksaan kualitas sing ketat sadurunge pangiriman, yaiku:

    1. Nalika produk setengah rampung rampung.

    2. Nalika saben proses dipasrahake.

    3. Sadurunge produk rampung dikempalken.

    asdzxc

    Bengkel Majelis Bengkel Produksi Papan Sirkuit) Bengkel CNC Engraving
    Bengkel Majelis Bengkel Produksi Papan Sirkuit) Bengkel CNC Engraving
    Bengkel CNC Laser Bengkel penyambungan serat optik CNC Bengkel Coating Vakum CNC
    Bengkel CNC Laser Bengkel penyambungan serat optik CNC Bengkel Coating Vakum CNC
    Bengkel Electroplating Coating Bengkel Pengecatan Lingkungan Workshop Grinding lan Polishing
    Bengkel Electroplating Coating Bengkel Pengecatan Lingkungan Workshop Grinding lan Polishing
    Bengkel Las Gudang Bengkel UV Printing
    Bengkel Las Gudang Bengkel UV Printing

    Produk-Packing

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita