Produsen Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Profesional Wiwit 1998.Waca liyane

Jinis tandha

Padhangake merek sampeyan nganggo Tandha Huruf Bercahaya kualitas premium!Kita nawakake macem-macem pilihan kalebu Huruf Saluran, Huruf Saluran Reverse, Huruf Akrilik Padat Facelit, lan Huruf Akrilik Solid Backlit.Tandha huruf sing padhang dirancang kanggo nambah citra merek lan visibilitas pemasaran sing bakal nggawe bisnis sampeyan katon.
Tandha Huruf Bercahaya kita cocog kanggo kabeh jinis bisnis kalebu restoran, hotel, pusat medis, pusat blanja, toko eceran, lan kantor perusahaan.Tandha kasebut bisa digunakake ing njero ruangan lan ing njaba ruangan, lan bisa disesuaikan supaya cocog karo gambar lan syarat merek sampeyan.

  • Tandha Huruf Saluran - Tandha Huruf sing disinari

    Tandha Huruf Saluran - Tandha Huruf sing disinari

    Tandha surat saluran wis dadi alat penting kanggo bisnis ing saindenging jagad kanggo mbangun merek lan pariwara.Tandha sing digawe khusus iki nggunakake lampu LED kanggo madhangi huruf individu, nyedhiyakake solusi iklan sing khas lan narik kawigaten.

  • Backlit Huruf Tandha |Tandha Halo Lit |Mbalik Channel Letter Sign

    Backlit Huruf Tandha |Tandha Halo Lit |Mbalik Channel Letter Sign

    Tandha huruf saluran mbalikke, uga dikenal minangka huruf backlit utawa huruf lampu halo, minangka wujud tandha populer sing digunakake ing merek bisnis lan pariwara.Tandha sing disinari iki digawe saka logam utawa plastik lan nduweni aksara 3D sing diangkat kanthi pasuryan sing rata lan backlit kothong kanthi lampu LED sing sumunar ing papan sing mbukak, nyebabake efek halo.

  • Tandha Surat Akrilik Padhet Facelit

    Tandha Surat Akrilik Padhet Facelit

    Tandha Huruf Akrilik Padat Facelit minangka solusi sing cocog kanggo nggawe sistem tandha berorientasi merek.Tandha-tandha kasebut digawe saka akrilik berkualitas tinggi, dipadhangi lampu LED sing hemat energi, lan kasedhiya ing macem-macem ukuran, wujud, lan warna sing cocog karo kabutuhan merek sampeyan.Padha sampurna kanggo aplikasi njero ruangan lan ruangan kanggo nambah visibilitas merek.