Produsen Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Profesional Wiwit 1998.Waca liyane

page_banner

Layanan

layanan sawise-sale

Informasi dhasar

1. Nyedhiyani rencana konstruksi lan instalasi gratis kanggo pelanggan
2. Prodhuk kasebut nduweni garansi setaun (yen ana masalah kualitas produk, kita bakal menehi panggantos utawa ndandani kanthi gratis karo produk anyar, lan biaya transportasi bakal ditanggung pelanggan)
3. Personel layanan pelanggan profesional sawise-sales sing bisa nanggapi masalah sawise-sales online 24 jam dina.

Kebijakan Garansi

Sajrone periode babar pisan, perusahaan bakal tanggung jawab kanggo nyedhiyani babar pisan winates kanggo masalah kualitas njedhul saka produk dhewe ing nggunakake normal.

Pangecualian

Kahanan ing ngisor iki ora dijamin dening babar pisan

1. Gagal utawa karusakan sing disebabake alasan panggunaan ora normal kayata noda utawa goresan permukaan sing disebabake transportasi, bongkar muat, retak, tabrakan, lan panggunaan
2. Pembongkaran, modifikasi, utawa ndandani produk utawa disassembly sing ora sah dening personel teknis sing ora ana hubungane karo perusahaan utawa pusat layanan sing sah
3. Faults utawa karusakan sing disebabake nggunakake ing lingkungan kerja non-ditemtokake prodhuk (kayata suhu dhuwur utawa kurang, Kelembapan gedhe banget utawa kekeringan, dhuwur, voltase ora stabil utawa saiki, nol banget kanggo voltase lemah, etc.)
4. Gagal utawa karusakan sing disebabake force majeure (kayata geni, lindhu, lsp.)
5. Faults utawa karusakan disebabake pangguna utawa pihak katelu nyalahi panggunaan utawa instalasi lan debugging salah
6. Periode garansi produk

Jangkoan babar pisan

Sak ndonya


Wektu kirim: Mei-16-2023