Produsen Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Profesional Wiwit 1998.Waca liyane

page_banner

Jinis tandha

Tandha layang dhuwur |Tandha Layang Bangunan

Katrangan singkat:

Tandha huruf dhuwur minangka aspek dhasar desain bangunan modern.Dheweke nambah visibilitas lan menehi identitas lan arah menyang bangunan.

Dirancang kanggo narik kawigaten lan menehi pituduh, pratandha huruf dhuwur minangka mode pariwara lan komunikasi sing luar biasa.


Detail Produk

Umpan Balik Pelanggan

Sertifikat kita

Proses Produksi

Workshop Produksi & Inspeksi Kualitas

Produk Kemasan

Tag produk

Aplikasi Produk

Tandha huruf dhuwur minangka sarana komunikasi sing apik, utamane kanggo bisnis sing ana ing distrik liburan utawa bisnis.Padha nggawe tampilan atraktif lan promosi arah ing kadohan, nggawe wong becik kanggo ngenali bangunan dhuwur ing pusat kutha, bandara, lan landmark penting liyane.Huruf-huruf kasebut bisa diselehake ing ngarep, mburi, utawa sisih gedhong, ing lokasi sing strategis supaya bisa katon saka kadohan.

Kaluwihan produk

Tandha-tandha layang dhuwur nduweni kaluwihan sing signifikan tinimbang tandha-tandha liyane.Kaping pisanan, katon saka kadohan amarga diselehake ing dhuwur ing bangunan kasebut, saengga cocog kanggo wilayah lalu lintas sing dhuwur.Karakteristik iki narik kawigaten wong lan nambah kemungkinan dheweke ngelingi lokasi bangunan kasebut.

Kapindho, tandha-tandha huruf dhuwur digawe nggunakake bahan tahan lama sing bisa tahan kahanan cuaca sing atos, supaya tandha kasebut tahan suwe.Materi sing digunakake kanggo nggawe pratandha tahan kahanan cuaca sing ala, kayata suhu ekstrem, udan, lan angin, dadi solusi papan tandha ruangan sing cocog.

Tandha-Surat-Surat----Tandha-arsitektur-eksterior-01
Tandha Huruf Dhuwur - Tandha arsitektur njaba 02

Katelu, tandha huruf dhuwur menehi kesempatan sing apik kanggo merek lan pariwara.Panggunaan font khusus lan desain unik mesthekake yen tandha kasebut ora bisa dilalekake, sing penting kanggo nggawe kesadaran merek.

Fitur produk

Fitur tandha-tandha huruf sing dhuwur nggawe investasi sing cocog kanggo bisnis lan pemilik bangunan.

1. Kustomisasi
Tandha huruf dhuwur bisa disesuaikan kanggo cocog karo kabutuhan bisnis sing beda.Saka fonts kanggo werna kanggo ukuran, kabeh bisa ngarang kanggo njupuk inti saka bangunan, saéngga mbantu kanggo nggawe identitas paweling lan unik.

2. Padhang
Tandha huruf sing dhuwur duwe tingkat padhang sing bisa nambah visibilitas ing wayah awan lan ing wayah wengi, supaya bisa narik kawigaten wong ora preduli ing wayah awan.

3. Biaya-efektif
Pratandha-pratandha huruf sing dhuwur banget biaya-efektif.Padha mbutuhake kurang pangopènan lan biasane duwe umur maneh saka wangun liyane saka signage njaba.Nginstal pratandha mbutuhake wektu lan sumber daya sing luwih sithik dadi pilihan sing cocog kanggo bisnis sing pengin nambah visibilitas nalika tetep biaya murah.

Parameter produk

Item Tandha layang dhuwur |Tandha Layang Bangunan
Bahan 304/316 Stainless Steel, Aluminium, Akrilik
Desain Nampa kustomisasi, macem-macem warna lukisan, wujud, ukuran sing kasedhiya.Sampeyan bisa menehi gambar desain. Yen ora, kita bisa nyedhiyani layanan desain profesional.
Ukuran Customized
Rampung lumahing Customized
Sumber cahya Modul Led Waterproof
Warna Cahya Putih, Abang, Kuning, Biru, Ijo, RGB, RGBW etc
Metode cahya Font / Lampu mburi
Tegangan Input 100 - 240V (AC)
Instalasi Miturut lingkungan instalasi ing situs
Area aplikasi Komersial, Bisnis, Hotel, Pusat Perbelanjaan, Pom Bensin, Bandara, lsp.

Kesimpulan:

Tandha huruf dhuwur minangka bagean penting saka desain bangunan modern, nggawe kehadiran sing katon lan menehi identitas lan arah menyang bangunan.Kustomisasi, padhang, lan efektifitas biaya nggawe investasi penting kanggo bisnis sing pengin nambah visibilitas.Kanthi nggabungake tandha huruf dhuwur ing desain bangunan, bisnis bisa entuk visibilitas maksimal lan nyedhaki luwih akeh pelanggan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Customer-Umpan Balik

    Kita-Sertifikat

    Produksi-Proses

    Kita bakal nindakake 3 pemeriksaan kualitas sing ketat sadurunge pangiriman, yaiku:

    1. Nalika produk setengah rampung rampung.

    2. Nalika saben proses dipasrahake.

    3. Sadurunge produk rampung dikempalken.

    asdzxc

    Bengkel Majelis Bengkel Produksi Papan Sirkuit) Bengkel CNC Engraving
    Bengkel Majelis Bengkel Produksi Papan Sirkuit) Bengkel CNC Engraving
    Bengkel CNC Laser Bengkel penyambungan serat optik CNC Bengkel Coating Vakum CNC
    Bengkel CNC Laser Bengkel penyambungan serat optik CNC Bengkel Coating Vakum CNC
    Bengkel Electroplating Coating Bengkel Pengecatan Lingkungan Workshop Grinding lan Polishing
    Bengkel Electroplating Coating Bengkel Pengecatan Lingkungan Workshop Grinding lan Polishing
    Bengkel Las Gudang Bengkel UV Printing
    Bengkel Las Gudang Bengkel UV Printing

    Produk-Packing

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita