Produsen Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Profesional Wiwit 1998.Waca liyane

page_banner

Jinis tandha

Outdoor Advertising Padhang Pylon Pratandha

Katrangan singkat:

Pylon Sign minangka bagean saka sistem tandha telusuran inovatif sing dirancang kanggo bisnis.Tandha pylon cocog kanggo wong sing pengin nambah citra bisnis, ningkatake kesadaran merek, lan menehi pituduh sing jelas lan gampang ditindakake.


Detail Produk

Umpan Balik Pelanggan

Sertifikat kita

Proses Produksi

Workshop Produksi & Inspeksi Kualitas

Produk Kemasan

Tag produk

Aplikasi saka tandha pylon

Tandha Pylon cocog kanggo bisnis sing pengin nggawe tampilan visual sing tahan suwe lan duwe pengaruh ing wilayah lalu lintas, kayata dalan gedhe, mall, bandara, lan ruang perusahaan.Sistem kasebut serbaguna lan bisa digunakake ing macem-macem aplikasi, kalebu:

1.Branding lan Iklan: Tandha Pylon minangka cara sing efektif kanggo promosi merek lan produk amarga menehi visibilitas sing dhuwur saka jarak sing adoh, supaya gampang kanggo para pejalan kaki lan pengendara mobil kanggo ndeleng bisnis sampeyan.

2.Wayfinding: Pylon Signs nggampangake pelanggan kanggo navigasi ing fasilitas gedhe, kompleks, utawa kampus.Kanthi pratandha sing jelas lan gampang diwaca kanthi strategis, Pylon Sign njamin para pelanggan bisa nemokake dalan kanthi gampang.

3. Tandha Arah: Tandha Pylon uga bisa digunakake kanggo menehi pituduh menyang departemen, lawang, lan metu sing beda-beda, supaya pengunjung bisa nemokake dalan kanthi cepet lan gampang.

pylon-tandha-01
pylon-tandha-04
pylon-tandha-02
pylon-tandha-05
pylon-tandha-06
KAMERA DIGITAL SAMSUNG

Kaluwihan saka tandha pylon

1. Visibilitas Dhuwur: Tandha Pylon nggampangake para pengendara lan wong sing lewat kanggo ndeleng bisnis sampeyan saka jarak sing adoh, amarga posisi sing dhuwur, lan ukuran gedhe, dadi solusi sing cocog kanggo bisnis sing pengin nggawe tampilan visual ing wilayah sing rame.

2.Customizable: The Pylon Sign punika Highly customizable, ngijini sampeyan kanggo Ngatur desain, ukuran, werna, lan olahpesen tandha kanggo cocog karo kabutuhan bisnis, mesthekake yen gambar account wis dituduhake kanthi akurat.

3.Awet: Tandha Pylon dibangun kanggo tahan, kanthi bahan berkualitas tinggi sing digunakake ing manufaktur, lan instalasi sing kuat sing bisa nahan kahanan cuaca sing atos lan njaga integritas struktural kanggo taun-taun sing bakal teka.

Parameter produk

Item

Pylon Tandha

Bahan

304/316 Stainless Steel, Aluminium, Akrilik

Desain

Nampa kustomisasi, macem-macem werna lukisan, wangun, ukuran kasedhiya.Sampeyan bisa menehi kita gambar desain.Yen ora, kita bisa nyedhiyani layanan desain profesional.

Ukuran

Customized

Rampung lumahing

Customized

Sumber cahya Modul Led Waterproof
Warna Cahya Putih, Abang, Kuning, Biru, Ijo, RGB, RGBW etc
Metode cahya Font / Back / Edge Lighting
Tegangan Input 100 - 240V (AC)
Instalasi Perlu didandani karo Parts Pre-built
Area aplikasi Citra Perusahaan, Pusat Komersial, Hotel, Pom Bensin, Bandara, lsp.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Customer-Umpan Balik

    Kita-Sertifikat

    Produksi-Proses

    Kita bakal nindakake 3 pemeriksaan kualitas sing ketat sadurunge pangiriman, yaiku:

    1. Nalika produk setengah rampung rampung.

    2. Nalika saben proses dipasrahake.

    3. Sadurunge produk rampung dikempalken.

    asdzxc

    Bengkel Majelis Bengkel Produksi Papan Sirkuit) Bengkel CNC Engraving
    Bengkel Majelis Bengkel Produksi Papan Sirkuit) Bengkel CNC Engraving
    Bengkel CNC Laser Bengkel penyambungan serat optik CNC Bengkel Coating Vakum CNC
    Bengkel CNC Laser Bengkel penyambungan serat optik CNC Bengkel Coating Vakum CNC
    Bengkel Electroplating Coating Bengkel Pengecatan Lingkungan Workshop Grinding lan Polishing
    Bengkel Electroplating Coating Bengkel Pengecatan Lingkungan Workshop Grinding lan Polishing
    Bengkel Las Gudang Bengkel UV Printing
    Bengkel Las Gudang Bengkel UV Printing

    Produk-Packing

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita