Produsen Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Profesional Wiwit 1998.Waca liyane

Profil Perusahaan-2

Profil Perusahaan

Sapa Kita

Sichuan Jaguar Sign Express Co., Ltd.darmabakti kanggo Manufaktur sistem tandha, lan industri terpadu lan perusahaan perdagangan karo liwat 25 taun pengalaman ing produksi sistem tandha.We spesialis ing nyediakake "solusi layanan siji-mandeg lan solusi pangopènan" kanggo pelanggan, saka planning lan desain proyek sistem tandha, evaluasi proses, produksi prototipe, produksi massal, pengawasan kualitas lan pangiriman, kanggo pangopènan sawise-sales.

Ing 2014, Jaguar Sign miwiti ngembangake bisnis perdagangan internasional, nindakake proyek sistem tandha kanggo perusahaan terkenal ing luar negeri.Produk kita diekspor menyang Amerika Utara, Eropa, Australia, Asia Tenggara lan luwih saka 80 negara, lan ditampa kanthi apik lan dipercaya dening para pelanggan.Kanthi kualitas produk sing apik, layanan profesional, rega sing kompetitif lan reputasi pelanggan sing apik, Jaguar Sign mbantu perusahaan sampeyan entuk kabisat ing nilai gambar merek.

perusahaan01
Swarataun
pengalaman industri
+
negara ekspor
Area pabrik
+
karyawan

Apa We Do

Jaguar Sign wis pengalaman sugih ing desain, produksi lan instalasi saka sistem tandha lan wis dadi perusahaan misuwur kayata Wal-Mart, IKEA, Sheraton Hotel, Marriott Holiday Club, Bank of America lan ABN AMRO Bank.Produk utama kita kalebu: pratandha tiang & kutub, tandha dalan & arah, papan tandha arsitektur interior, huruf saluran, huruf logam, pratandha kabinet, lsp. Produk kita yaiku CE, UL, ROSH, SSA lan sertifikasi internasional liyane kanggo nyukupi kualitas produk lokal. syarat negara jaban rangkah.

Kajaba iku, kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001, sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001, lan sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan safety pekerjaan, uga kualifikasi kontrak profesional kelas loro kanggo karya dekorasi bangunan lan rating kredit perusahaan AAA.We are setya kanggo inovasi teknologi lan pangembangan produk ing industri tandha, lan kita nggawe kemajuan ing dalan inovasi teknologi, lan saiki kita duwe sawetara paten teknologi industri kayata "ultra lancip led tandha" lan "magnetron sputtering vakum nutupi. ".

Jaguar Sign wis mbangun pabrik sertifikat lingkungan 12000 m² ing Chengdu High-tech Western Industrial Park.Pabrik makaryakke total luwih saka 160 Staff lan wis kebak otomatis sistem tandha gedhe baris produksi lan peralatan, kalebu: kebak otomatis terpadu cahya-emitting sirkuit papan produksi line, magnetron sputtering lapisan produksi line, sheet metal mbentuk baris produksi, wolung zona suhu. mesin solder reflow, mesin penempatan multi-fungsi, mesin ukiran lan ukiran sing apik, mesin pemotong laser gedhe, peralatan blistering gedhe, peralatan percetakan UV gedhe, peralatan layar layar gedhe, lsp.

Hardware produksi majeng gegandhengan karo Manajemen proses produksi ketat lan desain profesional, teknologi lan tim layanan nemen nambah daya saing perusahaan, lan uga njamin kuwat kanggo kita kanggo nindakake proyek sistem tandha gedhe.

apa_apa06
apa_apa05
apa_apa04
apa_apa02
apa_apa01

Budaya Perusahaan

Jeneng Perusahaan01

Jeneng Perusahaan

Jeneng perusahaan dijupuk saka aksara oracle bone, aksara Cina paling tuwa, sing umure kira-kira 4.000 taun, tegese kanggo marisi budaya Cina lan ningkatake kaendahan nulis.Tembung Basa Inggris iki duwéni teges kang mèh padha utawa teges kang padha jibles karo «jaguar» lan klebu bangsa paramasastra kang padha.

Misi Perusahaan

SIGN luwih apik kanggo WORLD.

Semangat Perusahaan

Manufaktur saben pratandha kanthi pakaryan sing apik banget, yaiku sing kita trampil.

Nilai Budaya Perusahaan

Karakter staf: integritas, ikhlas, sinau sing apik, optimisme positif, ketekunan.
Kode etik staf: inovasi terus-terusan, keunggulan, maksimalake keuntungan pelanggan, lan kepuasan pelanggan maksimal.

Strategi merek

Patuhi produk berkualitas tinggi, konsep inovasi sing terus-terusan lan konotasi budaya Oracle sing jero, nggawa semangat "kacepetan, presisi lan ketajaman" JAGUAR, lan nggawe merek sing misuwur ing saindenging jagad.

Pameran