Produsen Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Profesional Wiwit 1998.Waca liyane

page_banner

Industri & Solusi

Kustomisasi Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Perusahaan

Ing lingkungan bisnis sing kompetitif saiki, perusahaan kudu nggunakake saben kesempatan kanggo nambah visibilitas lan nggawe identitas merek sing kuwat.Asistem tandhaminangka bagean integral saka strategi marketing lan branding perusahaan.Iku mbantu nggawe kesan sing apik kanggo perusahaan, nuntun pelanggan lan pengunjung, lan nambah pengalaman sakabèhé.

Sistem signage minangka sakumpulan tandha, simbol, lan unsur visual sing menehi informasi babagan perusahaan, produk, layanan, lan nilai.Iki kalebu macem-macem jinis pratandha, kalebu pratandha pylon, pratandha dalan lan arah, pratandha huruf dhuwur, pratandha fasad lan liya-liyane.Saben tandha nduweni tujuan, panggonan, lan desain tartamtu sing nggambarake citra lan nilai merek perusahaan.

Kategori Sistem Signage

1) Pylon Tandha

Pylon tandhaminangka pratandha freestanding gedhe sing digunakake kanggo ngenali perusahaan, pusat blanja, utawa properti komersial liyane saka kadohan.Umume diselehake ing jejere dalan, dalan gedhe, utawa lawang mlebu / metu saka properti komersial.Pylon pratandha bisa nggawa logo perusahaan, jeneng, lan unsur grafis liyane sing ndadekake iku ngadeg metu saka sakcedhake.

2) Wayfinding & Directional Tandha

Pandhu arah lan pratandha penting kanggo nuntun pengunjung lan pelanggan menyang tujuan sing bener ing properti komersial.Tandha-tandha iki nyedhiyakake panah, teks, lan simbol grafis kanggo mbantu wong navigasi liwat dalan, koridor, lan jubin.Rambu-rambu penemu arah lan arah bisa didandani utawa dipindhah, gumantung saka tujuan lan lokasi.

3) Tandha-tandha Huruf Inggil

Tandha huruf dhuwur biasane katon ing ndhuwur bangunan gedhe lan digunakake kanggo promosi identitas merek perusahaan.Tandha-tandha kasebut dumadi saka aksara individu sing bisa dipadhangi utawa ora disinari.Pratandha-pratandha huruf dhuwur biasane luwih gedhe tinimbang pratandha biasa lan katon saka kadohan.

4) Tandha Fasad

Tandha fasaddigunakake kanggo nampilake jeneng perusahaan, logo, utawa grafis liyane ing fasad bangunan.Tandha-tandha kasebut bisa dirancang supaya cocog karo arsitektur lan gaya bangunan, njaga estetika sakabèhé.Tandha fasad bisa digawe saka macem-macem bahan, kayata logam, akrilik, utawa watu, lan bisa disinari utawa ora disinari.

5) Tandha Resepsi

Tandha resepsi dipasang ing area resepsi kantor perusahaan, lan minangka titik interaksi pertama karo pengunjung.Tandha kasebut bisa ngemot logo perusahaan, jeneng, utawa unsur visual liyane sing makili citra merek perusahaan.Tandha resepsi bisa dipasang ing tembok utawa diselehake ing meja utawa podium.

6) Tandha Kantor

Tandha kantor digunakake kanggo ngenali kamar, departemen, utawa wilayah sing beda ing ruang kerja perusahaan.Tandha-tandha kasebut penting kanggo kepenak lan safety karyawan lan pengunjung.Tandha kantor bisa digawe saka bahan kayata logam, akrilik, utawa PVC, lan bisa dirancang kanggo cocog karo identitas merek perusahaan.

7) Tanda Kamar Mandi

Tandha Kamar Mandi digunakake kanggo nunjukake fasilitas kamar mandi ing properti komersial.Tandha-tandha kasebut bisa dilebokake ing tembok utawa digantung saka langit-langit lan bisa nggawa teks utawa simbol grafis sing prasaja sing mbantu wong ngenali toilet kanthi gampang.

Fitur Sistem Signage

1) Desain Signage Efektif
Desain signage sing efektif minangka kunci kanggo nggawe identitas merek sing kuwat lan menehi kesan sing apik ing pikiran para pelanggan.Desain signage sing efektif kudu jelas, ringkes, lan konsisten karo pedoman merek perusahaan.Rancangan kasebut kudu nggunakake warna, font, grafis, lan simbol sing cocog sing ngirim pesen sing dituju kanthi akurat.

2) Iluminasi
Iluminasi minangka aspek penting saka desain signage amarga nambah visibilitas tandha ing kahanan sing kurang cahya utawa ing wayah wengi.Katerangan bisa digayuh liwat macem-macem cara kayata lampu latar, lampu ngarep, lampu pinggir, lampu neon, utawa lampu LED.

3) Daya tahan
Daya tahan minangka fitur penting liyane saka sistem tandha amarga tandha-tandha katon ing kahanan cuaca sing beda lan rusak.Tandha kudu digawe saka bahan berkualitas tinggi kayata logam, akrilik, PVC, utawa watu sing bisa nahan cuaca sing atos lan stres mekanik.

4) Selaras karo Peraturan Safety
Selaras karo peraturan safety penting kanggo sistem signage kanggo njaga keamanan lan keamanan pelanggan, karyawan, lan pengunjung.Instalasi tandha kudu tundhuk karo peraturan lokal, negara bagian, lan federal, kayata ADA (Americans with Disabilities Act) lan OSHA (Occupational Safety and Health Administration).

Kesimpulan

Ing kesimpulan, asistem tandhaminangka bagean penting saka strategi marketing lan branding perusahaan.Iku mbantu nggawe identitas merek sing kuwat, nuntun pelanggan lan pengunjung, lan nambah pengalaman sakabèhé.Jinis-jinis pratandha sing beda-beda nduweni tujuan tartamtu lan nggambarake citra merek lan nilai perusahaan.Desain signage sing efektif, katerangan, daya tahan, lan tundhuk karo peraturan safety minangka fitur utama sistem signage sing bisa mbedakake antarane upaya merek sing sukses utawa biasa-biasa wae.


Wektu kirim: Mei-19-2023