Produsen Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Profesional Wiwit 1998.Waca liyane

page_banner

Jinis tandha

pratandha tugu |Signage Monumen Gedung

Katrangan singkat:

Tandha monumen minangka cara sing apik kanggo nampilake bisnis utawa organisasi nalika menehi informasi sing gampang diwaca.Struktur sing ngadeg bebas iki kasedhiya ing macem-macem gaya lan bahan, saengga bisa disesuaikan supaya cocog karo gambar unik merek sampeyan.


Detail Produk

Umpan Balik Pelanggan

Sertifikat kita

Proses Produksi

Workshop Produksi & Inspeksi Kualitas

Produk Kemasan

Tag produk

Aplikasi Produk

Tandha monumen bisa ditemokake ing macem-macem setelan, kalebu nanging ora winates ing:
- Taman Bisnis
- Pusat Perusahaan
- Pusat blanja
- Gréja
- Rumah sakit
- Sekolah
- Gedung Pemerintah

Tandha Monumen - Tandha arsitektur njaba
Beach-Resort-Wayfinding-&-Directional-Tanda-01

Kaluwihan produk

1.Branding lan visibilitas: Tandha monumen minangka cara sing apik kanggo ngunggahake merek lan nggawe kesan sing langgeng ing pelanggan.Dheweke nyedhiyakake visibilitas maksimal lan mesthekake yen driver lan pejalan kaki bisa kanthi gampang ngenali lokasi sampeyan.

2. Daya tahan: Pratandha tugu dibangun kanggo tahan.Iki dirancang kanggo tahan cuaca lan bisa tahan kahanan cuaca sing paling angel, kalebu angin kenceng, udan deres, lan suhu sing ekstrem.

3. Kustomisasi: Pratandha tugu ana macem-macem bahan, wiwit saka watu nganti bata nganti logam.Sampeyan uga bisa milih saka macem-macem warna, font, lan ukuran kanggo ngatur tandha menyang gambar unik merek sampeyan.

4. Pangopènan: Pangopènan biasa mesthekake yen tandha bakal tetep fungsi lan atraktif kanggo taun teka.Sawetara pratandha monumen dirancang kanggo pangopènan sing sithik lan mung kudu dicuci sacara periodik.

5. Kepatuhan: Tandha monumen bisa dibangun kanggo tundhuk karo Undhang-undhang Disabilitas Amerika (ADA) lan peraturan lokal liyane.

Fitur produk

1. Versatility: Pratandha tugu bisa dirancang kanggo pas karo macem-macem gaya, ukuran, lan bahan.

2. Iluminasi: Pratandha tugu bisa dipadhangi, supaya katon 24/7.

3. Fleksibilitas: Pratandha monumen bisa dadi siji utawa kaping pindho, ngidini wong bisa ndeleng pesen sampeyan saka sudut apa wae.

4. Pilihan Kustomisasi: Logo lan branding, werna khusus, tandha arah, papan pesen sing bisa diganti, lan opsi liyane kasedhiya.

5. Desain sing nyenengake: Tandha monumen dirancang kanggo menehi pengaruh gedhe lan narik kawigaten marang bisnis utawa organisasi sampeyan.

Ing ringkesan, pratandha monumen minangka cara sing apik kanggo nggawe kesan sing langgeng ing pelanggan nalika menehi tandha fungsional.Tandha kasebut bisa disesuaikan lan tahan lama, dadi investasi sing menarik kanggo bisnis lan organisasi.Kanthi kemampuan kanggo tundhuk karo peraturan lokal lan nambah katerangan utawa fitur liyane, tandha monumen minangka pilihan sing apik kanggo kabutuhan merek lan tandha.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Customer-Umpan Balik

    Kita-Sertifikat

    Produksi-Proses

    Kita bakal nindakake 3 pemeriksaan kualitas sing ketat sadurunge pangiriman, yaiku:

    1. Nalika produk setengah rampung rampung.

    2. Nalika saben proses dipasrahake.

    3. Sadurunge produk rampung dikempalken.

    asdzxc

    Bengkel Majelis Bengkel Produksi Papan Sirkuit) Bengkel CNC Engraving
    Bengkel Majelis Bengkel Produksi Papan Sirkuit) Bengkel CNC Engraving
    Bengkel CNC Laser Bengkel penyambungan serat optik CNC Bengkel Coating Vakum CNC
    Bengkel CNC Laser Bengkel penyambungan serat optik CNC Bengkel Coating Vakum CNC
    Bengkel Electroplating Coating Bengkel Pengecatan Lingkungan Workshop Grinding lan Polishing
    Bengkel Electroplating Coating Bengkel Pengecatan Lingkungan Workshop Grinding lan Polishing
    Bengkel Las Gudang Bengkel UV Printing
    Bengkel Las Gudang Bengkel UV Printing

    Produk-Packing

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita