Produsen Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Profesional Wiwit 1998.Waca liyane

Profil Perusahaan-2

sajarah pembangunan

Ing wulan Juni
Kita nyiyapake storefront pisanan.

 
1998

Ing wulan Juni
BRANDNEW SIGN resmi diganti jeneng lan didaftar ing industri lan perdagangan.

 
2005

Ing wulan Agustus
Kita mbangun pabrik 4000 m² ing Chengdu High-tech Western Industrial Park.Kita wiwit utamane nindakake proyek sistem tandha skala gedhe domestik, kayata sistem tandha area sing apik, sistem tandha hotel, sistem tandha real estate, lsp.

 
2005

Ing wulan Agustus
Nindakake proyek sistem bimbingan Chengdu Raffles Commercial Plaza.

 
2006

Nggedhekake skala produksi pabrik nganti 12000 m² lan entuk sertifikasi perlindungan lingkungan pemerintah.

 
2007

Nindakake proyek sistem tandha rantai Wal-Mart, lan banjur dirating minangka mitra jangka panjang Wal-Mart ing China Kidul-kulon.

 
2008

Ing Maret
Madegake anak perusahaan JAGUAR SIGN, lan miwiti ngembangake perdagangan internasional kanggo globalisasi merek.

 
2014

Ing Desember
Nglakokake proyek sistem tandha interior saka Restoration Hardware, produsen furnitur dhuwur ing California, AS

 
2016

Ing Juli
Nggawe proyek logo Bank of America.

 
2018

Ing Desember
Nggawe proyek museum saka Smithsonian Institution ing Washington, AS

 
2018

Ing Desember
Nggawe proyek sistem tandha logo ABN AMRO.

 
2018

Ing Maret
Nglakokake proyek tandha interior Orobianco, perusahaan fashion dhuwur Italia.

 
2019

Ing Maret
Dilaksanakake tandha pengetan Kedutaan Besar Selandia Baru ing Beijing, China.

 
2019

Ing wulan Oktober
Nglakokake proyek renovasi sistem bimbingan saka Chengdu-Dujiangyan Railway.

 
2019

Ing November
Nggawe proyek sistem tandha saka FISU World University Games kaping 31.

 
2020

Ing April
Nglakokake proyek renovasi sistem tandha AAAA National Scenic Area of ​​Four Girls Mountain.

 
2021

Ing Maret
Nglakokake proyek sistem tandha dalan saka Marriott Vacation Club ing Florida, AS

 
2022

Ing Juli
Dikontrak kanggo proyek renovasi sistem tandha Gua Mogao.

 
2022

Ing wulan Oktober
Nggawe proyek sistem tandha saka Hotel Sheraton ing Pulo Cebu, Filipina

 
2022

Ing Desember
Dilaksanakake dening Shenzhen Four Points dening proyek sistem tandha Hotel Sheraton.

 
2022