Produsen Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Profesional Wiwit 1998.Waca liyane

page_banner

Jinis tandha

Outdoor Advertising Padhang Pole Pratandha

Katrangan singkat:

Pole sign minangka sistem tandha telusuran sing inovatif lan efektif banget sing bisa dideleng saka kadohan lan menehi pengaruh iklan sing ora ana tandhingane.Dirancang kanggo gambar merek lan iklan komersial, iku solusi sing sampurna kanggo bisnis apa wae sing pengin nggawe statement sing wani.


Detail Produk

Umpan Balik Pelanggan

Sertifikat kita

Proses Produksi

Workshop Produksi & Inspeksi Kualitas

Produk Kemasan

Tag produk

Aplikasi saka Pole Tandha

Tandha kutub cocog kanggo macem-macem aplikasi, kalebu iklan merek, iklan komersial, lan sistem tandha dalan.Versatility ndadekake becik kanggo digunakake ing pusat blanja, bandara, musium, parkir mobil, lan akeh lokasi liyane ngendi signage cetha penting.

Tiang Rambu 01
Tiang Rambu 02
Tiang Rambu 04
Tiang Rambu 03

Kaluwihan saka Pole Pratandha

1. Visibilitas dhuwur saka kadohan
2. Dampak iklan captivating
3. Awet lan awet
4. Alternatif biaya-efektif kanggo signage tradisional
5.Low pangopènan lan gampang kanggo nginstal

Fitur produk

1.Customizable desain lan wangun kanggo cocog merek sembarang
2.Opsi cahya terpadu kanggo visibilitas 24/7
3. Bahan tahan cuaca kanggo panggunaan ruangan sing dipercaya
4. Bisa dipasang ing sawetara permukaan, kalebu cagak, bangunan, lan liya-liyane

Parameter produk

Item

Pole Tandha

Bahan

304/316 Stainless Steel, Aluminium, Akrilik

Desain

Nampa kustomisasi, macem-macem warna lukisan, wujud, ukuran sing kasedhiya.Sampeyan bisa menehi gambar desain. Yen ora, kita bisa nyedhiyani layanan desain profesional.

Ukuran

Customized

Rampung lumahing

Customized

Sumber cahya Lampu Sorot Waterproof utawa Modul Led Waterproof
Warna Cahya Putih, Abang, Kuning, Biru, Ijo, RGB, RGBW etc
Metode cahya Font / Lampu mburi
Tegangan Input 100 - 240V (AC)
Instalasi Perlu didandani karo Parts Pre-built
Area aplikasi Dalan gedhe, Rantai Restoran, Hotel, Pusat Perbelanjaan, Pom Bensin, Bandara, lsp.

Kesimpulan:
Pole sign minangka sistem tandha paling apik kanggo bisnis sing pengin nambah citra merek lan nggawe pengaruh sing langgeng.Kanthi desain sing nyenengake lan kemampuan pariwara sing ora ana tandhingane, iki minangka pelengkap sing sampurna kanggo strategi pemasaran apa wae.Dadi, yen sampeyan lagi nggoleki cara kanggo ngadeg metu saka wong akeh lan ngirim asil, tandha pole minangka solusi sing apik sing wis digoleki.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Customer-Umpan Balik

    Kita-Sertifikat

    Produksi-Proses

    Kita bakal nindakake 3 pemeriksaan kualitas sing ketat sadurunge pangiriman, yaiku:

    1. Nalika produk setengah rampung rampung.

    2. Nalika saben proses dipasrahake.

    3. Sadurunge produk rampung dikempalken.

    asdzxc

    Bengkel Majelis Bengkel Produksi Papan Sirkuit) Bengkel CNC Engraving
    Bengkel Majelis Bengkel Produksi Papan Sirkuit) Bengkel CNC Engraving
    Bengkel CNC Laser Bengkel penyambungan serat optik CNC Bengkel Coating Vakum CNC
    Bengkel CNC Laser Bengkel penyambungan serat optik CNC Bengkel Coating Vakum CNC
    Bengkel Electroplating Coating Bengkel Pengecatan Lingkungan Workshop Grinding lan Polishing
    Bengkel Electroplating Coating Bengkel Pengecatan Lingkungan Workshop Grinding lan Polishing
    Bengkel Las Gudang Bengkel UV Printing
    Bengkel Las Gudang Bengkel UV Printing

    Produk-Packing

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita