Produsen Sistem Signage Bisnis & Wayfinding Profesional Wiwit 1998.Waca liyane

page_banner

Layanan

Proses Kustomisasi

1. Konsultasi Proyek & Kutipan

undraw_Work_chat_re_qes4Liwat komunikasi antarane loro pihak kanggo nemtokake rincian project, kalebu: jinis produk dibutuhake, syarat presentation produk, syarat sertifikasi produk, skenario aplikasi, lingkungan instalasi, lan kabutuhan kustomisasi khusus.

Konsultan sales Jaguar Sign bakal menehi rekomendasi solusi sing cukup adhedhasar kabutuhan pelanggan lan ngrembug karo desainer.Adhedhasar umpan balik pelanggan, kita menehi penawaran kanggo solusi sing cocog.Informasi ing ngisor iki ditemtokake ing kutipan: ukuran produk, proses produksi, bahan produksi, cara instalasi, sertifikasi produk, cara pembayaran, wektu pangiriman, cara pengiriman, lsp.

undraw_Designer_re_5v95

2. Gambar Desain

Sawise kutipan kasebut dikonfirmasi, para perancang profesional Jaguar Sign miwiti nyiapake "gambar produksi" lan "rendering".Gambar produksi kalebu: dimensi produk, proses produksi, bahan produksi, cara instalasi, lsp.

Sawise pelanggan mbayar, konsultan sales bakal ngirim "gambar produksi" lan "rendering" sing rinci menyang pelanggan, sing bakal mlebu sawise nggawe manawa bener, banjur nerusake menyang proses produksi.

3. Prototipe & Produksi Resmi

Jaguar Sign bakal nindakake produksi sampel miturut syarat pelanggan (kayata warna, efek permukaan, efek cahya, lan sapiturute) kanggo mesthekake yen produk kasebut bebas kesalahan kanggo produksi resmi utawa produksi massal.Nalika conto dikonfirmasi, kita bakal miwiti produksi resmi.

undraw_factory_dy0a
undraw_QA_engineers_dg5p

4. Inspeksi Kualitas Produk

Kualitas produk mesthi dadi daya saing inti Jaguar Sign, kita bakal nindakake 3 pemeriksaan kualitas sing ketat sadurunge dikirim, yaiku:
1) Nalika produk setengah rampung.
2) Nalika saben proses dipasrahake.
3) Sadurunge produk rampung dikempalken.

5. Konfirmasi Produk Rampung & Kemasan kanggo Kiriman

Sawise produksi produk rampung, konsultan sales bakal ngirim gambar lan video produk pelanggan kanggo konfirmasi.Sawise konfirmasi, kita bakal nggawe inventarisasi produk lan aksesoris instalasi, lan pungkasane ngemas lan ngatur kiriman.

undraw_Container_ship_re_alm4
undraw_Contract_re_ves9

6. pangopènan sawise-sales

Sawise pelanggan nampa produk, pelanggan bisa takon Jaguar Tandha nalika nemoni masalah (kayata instalasi, panggunaan, panggantos bagean), lan kita bakal tansah kerjo bareng karo pelanggan kanggo ngatasi masalah.


Wektu kirim: Mei-22-2023